HTML

Kóborlás a gasztronómiában

Fiatal. Sokoldalú. Szakács-Borász-Sommelier. Szenvedélyesen szereti a munkáját. Borokat terel és imád élni. Te hinnél neki? Szakácskönyv? Élménybeszámoló? Borbúvárkodás? Ételek és italok, bor, sajt, miegymás? Szerinted?

Friss topikok

Linkblog

Fit-nesztek, saláta!

2008.01.06. 21:20 :: kóBORló

Megmaradt az oldalas.
És mi szabadulnánk az ünnepek alatt sunyin ránk kúszott kilóktól.
Leszaladunk hát a sarki zöldségeshez, egy szép fej jégsalátáért, amit hazaérve leveleire szedünk és megmosunk.
Otthon egy nagyobb tálban(hogy beleférjen az egész saláta)) öszekeverünk balzsamecetet citromlevet, mustárt, édesítőszert, t és beletépkedjük az enyhén vizes salátalaveleket, úgy, hogy nekünk az jó legyen!
Már csak a maradék sült oldalasból kell kiszednünk a csontokat és végtelenül elegáns nagyjából szemre is tetszetős méretű csíkokra vágjuk fel. Ráborítjuk a salátára, összekeverjük kellő alapossággal. A tuti egészségguruknak meg annyit elég odavetnünk, hogy az oldalason remegő áttetsző réteg, az a zsírban oldódó vitaminok felszívódásához kell.

Egy jó pohár szénsavmentes ásványvíz jól fog esni rá!
(Utána meg bedönthetünk egy laza rizling fröccsöt, csak a rend kedvéért.)

Szólj hozzá!

Címkék: saláta fröccs hús balzsamecet

A bejegyzés trackback címe:

https://koborlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34287451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása