HTML

Kóborlás a gasztronómiában

Fiatal. Sokoldalú. Szakács-Borász-Sommelier. Szenvedélyesen szereti a munkáját. Borokat terel és imád élni. Te hinnél neki? Szakácskönyv? Élménybeszámoló? Borbúvárkodás? Ételek és italok, bor, sajt, miegymás? Szerinted?

Friss topikok

Linkblog

Chablis, Chardonnay, Kereklevelű, "... most akkor mi van??!"

2008.01.09. 11:48 :: kóBORló

Leginkább Chardonnay, röviden Ch.(ejtsd: [sárdoné, röviden céhá], DE!!! még véletlenül sem Sándor felesége:Sándorné!!! - megtörtént eset, nem a humorom ilyen gyenge).Un. világfajta. Ez azt jelenti, hogy ahol szőlőt termesztenek széles -e világban, ott többnyire megtaláljuk…

Szólj hozzá!

Címkék: fehér chardonnay bor

Csirkecombok szójás lilahagymalekváron sütve, Soproni Kékfrankos árnyékában

2008.01.08. 17:49 :: kóBORló

Végy ki két csirkecombot a mélyhűtőből! Várj egy napot míg kiolvad, majd kezdj el aggódóan körbenézni, hogy mit is fogsz ebből kihozni, ekkor spontán vedd észre azt a fél kiló lilahagymát a spájzpadlón és kiálts fel örömödben: HEURÉKA! Fogd a csirkecombot, dörzsöld…

2 komment

Címkék: vörös kékfrankos sopron bor hús könnyedebb stílus

süti beállítások módosítása