HTML

Kóborlás a gasztronómiában

Fiatal. Sokoldalú. Szakács-Borász-Sommelier. Szenvedélyesen szereti a munkáját. Borokat terel és imád élni. Te hinnél neki? Szakácskönyv? Élménybeszámoló? Borbúvárkodás? Ételek és italok, bor, sajt, miegymás? Szerinted?

Friss topikok

Linkblog

Penne al dente alla Bolognese

2008.01.18. 15:07 :: kóBORló

... avagy - ékes taljánságot nélkülözve-[Tollhegytészta, ruganyosan, fogra valón,  bolonyaiassan. Sejj!]ELSŐ LÉPÉS: sóhajts álmaid asszonyának, hogy a főztjére áhitozol, majd ereggy munkába.MÁSODIK LÉPÉS: érj haza időben és épségben, majd szippants mélyeket a konyha…

Szólj hozzá!

Címkék: vörös bor tészta könnyedebb stílus

Kőrözöttel töltött paprika - alap felszereltségű szerelemgyermek

2008.01.15. 09:36 :: kóBORló

"Hja-haaa-jj, Mackó, úgy ennék most egy kis kőrözöttet..."Ezzel a hatalmas sóhajjal kezdődött.Folytatódott a pont méretes keverőtállal. Aztán belehajigáltam a két csomag tehéntúrót, az apróra(fontos!Nem, a félbevágott hagymafej az nem elég apró, sőt előtte meg is…

Szólj hozzá!

Címkék: saláta magyaros könnyedebb stílus

süti beállítások módosítása