HTML

Kóborlás a gasztronómiában

Fiatal. Sokoldalú. Szakács-Borász-Sommelier. Szenvedélyesen szereti a munkáját. Borokat terel és imád élni. Te hinnél neki? Szakácskönyv? Élménybeszámoló? Borbúvárkodás? Ételek és italok, bor, sajt, miegymás? Szerinted?

Friss topikok

Linkblog

Dobos C. is örülne neki

2007.12.20. 20:23 :: kóBORló

Akkoriban még a tojás is más lehetett. Azt írták: "Végy 8 tojást..." No, én tudtam, hogy az ipari 6 laposhoz, ami manapság "Dobos torta"-ként ismert, az én tortámnak  csak  alappilléreiben lesz köze."Léjdíz end dzsentsz", ahogy a nagy vizen…

Szólj hozzá!

Címkék: tokaj bor édesség

A Beszélgetős Vörös

2007.12.17. 20:50 :: kóBORló

Egy klasszikus, az Öreg kontinensen, a Rhône-völgyében honos összeállítás: Grenache-Syrah-Mourvedre.Ez a palack bor azonban Új-Zéland mellől, a hajdani fegyenc szigetről származik, nevét simán GSM-re rövidítették, és 1998-ban született. (Hű, de rég volt: AC/DC, kollégium,…

2 komment · 1 trackback

Címkék: vörös bor dekantálás

Disznótoros kicsit másképp

2007.12.17. 16:13 :: kóBORló

"Nyisd ki az ólajtót!Figyelj!Emeld meg a farkánál fogva!Kapd ki a hátsó lábát![Mostarcsaderőssen, mingyárúg!]"azoknak, akiknek ismerősen csengnek ezek a mondatok és azoknak, akiknek nem:Disznótoros kicsit másképpVégy egy nagy levegőt (este 10-kor, hisz előbb nem is…

Szólj hozzá!

Címkék: hús magyaros párolt zöldség vitamin:)

Ékszíjtől a bodzáig, avagy Tokaj rozéja

2007.12.17. 09:38 :: kóBORló

Egy zárlatos akkumulátor és némi ékszíj cseréjét követően mi másra vágyhat a ember (miután ízesen kikáromkodta magát), mint egy finom vacsorára. Meghatódom: ma Ő főz, citromos, lazacos, fekete olivás, tejszínnel lágyított tagliatellét (flancolunk, nem bírják az…

1 komment

Címkék: tokaj rozé bor muskotály tészta

süti beállítások módosítása